Στη Στοκχόλμη η τελευταία στάση του Μίλτου Τεντόγλου πριν το Όρεγκον

Λίγα μόλις 24ωρα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου είναι έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική του στάση, στο Diamond League της Στοκχόλμης.

Το αγώνισμα του μήκους μπορεί να μην μετράει στη βαθμολογία της σειράς αγώνων, ωστόσο θα είναι εξίσου ενδιαφέρον με τα υπόλοιπα του προγράμματος, αφού εκεί θα είναι για να αγωνιστεί ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο, Μίλτος Τεντόγλου, αλλά και ο Τόμπιας Μόντλερ, που θα έχει τη συμπαράσταση και των συμπατριωτών του στις εξέδρες.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι έχει ήδη δηλώσει πως θέλει να αγωνιστεί στη Στοκχόλμη για να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, αλλά και για ανταπεξέλθει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, που στη Στοκχόλμη είναι απρόβλεπτες ακόμη και τους θερινούς μήνες.

Ο αθλητής θα κάνει τον τελευταίο του αγώνα πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συμμετάσχει στο καμπ της ελληνικής ομάδας, πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον (15-24/7). Ο αθλητής έχει κάνει φέτος 8,36 μ., ενώ στην τελευταία του εμφάνιση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σημείωσε 8,32 μ. με ευνοϊκό και 8,24 μ. με κανονικές συνθήκες.

Κατεβάστε την εφαρμογή