Στη Λαμία έγινε η πρώτη προπονητική συγκέντρωση επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών της αντοχής

Με επιτυχία έγινε στην Λαμία η έναρξη της υλοποίησης του αναπτυξιακού προγράμματος των επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών ΣΕΓΑΣ της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, για τον τομέα μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Η δράση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των αθλητών, αθλητριών και των προπονητών τους από τον συντονιστή του τομέα Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον ομοσπονδιακό προπονητή Σάββα Κουμπούρα και τους Πρωταθλητές Μάριο Αναγνώστου και Ισμήνη Παναγιωτοπούλου ,με τους οποίους τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να τρέξουν μαζί τους.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε, από τον τεχνικό σύμβουλο Ντίνο Μπουλούκο, καταγραφή των σωματομετρικών χαρακτηριστικών των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών και τεστ αξιολόγησης πεδίου (παλίνδρομο τρέξιμο). Στα παιδιά μοιράστηκε και το αναμνηστικό μπλουζάκι του προγράμματος.

Οι συγκεκριμένες δράσεις αφορούν στην έναρξη της εφαρμογής ενός πιλοτικού προγράμματος της Ομοσπονδίας, που αποσκοπεί στην παρακολούθηση αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα.

Η πρώτη φάση του προγράμματος θα ολοκληρωθεί Πανελλαδικά στα τέλη Μαΐου.
Στη δράση της Ομοσπονδίας ανταποκρίθηκε και ο Δήμος Λαμίας, αφού το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού της Λαμίας, Γιάννης Ζωγράφος.

Κατεβάστε την εφαρμογή