Σταθερή εμφάνιση και βολή στα 19,10 μ. για τον Τάσο Λατιφλάρι- Καλό ξεκίνημα με 19,41 μ. για τον Μουζενίδη

Τον δεύτερο διαδοχικό του αγώνα σε μίτινγκ στο εξωτερικό πραγματοποίησε σήμερα ο Τάσος Λατιφλάρι. Ο έμπειρος αθλητής ήταν τρίτος στη σφαιροβολία στο μίτινγκ του Μάντσεστερ με βολή στα 19,10 μέτρα. Ο σφαιροβόλος του Γιώργου Μποτσκαριώβ δείχνει σε καλή κατάσταση, αφού πριν λίγες ημέρες πέτυχε 19,12 μ. στο Λουξεμβούργο. Στόχος του αθλητή να βελτιώσει το ρεκόρ του στον κλειστό στίβο (19,20 μ.) και να κινηθεί σε επιδόσεις που θα του δώσουν τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις.

Δυνατό ξεκίνημα για Μουζενίδη

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα του Οδυσσέα Μουζενίδη στη χειμερινή σεζόν. Ο έμπειρος αθλητής συμμετείχε σε αγώνες στην πόλη Νορντχάουζεν και κατέλαβε την τέταρτη θέση με βολή στα 19,41 μέτρα. Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 18,34 μ., 19,04 μ. και 19,33 μ. και έδειξε σε θέση να απειλήσει φέτος το ατομικό του 19,74 μέτρα.

Στο 1,75 μ. η Χριστογεώργου στη Γαλλία

Στο μίτινγκ της Ναντ στη Γαλλία αγωνίστηκε σήμερα η Ελευθερία Χριστογεώργου. Η αθλήτρια κατέλαβε την έκτη θέση με 1,75 μ., ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το 1,80 μ. και να ισοφαρίσει το φετινό της ρεκόρ. Η αθλήτρια έχει μπροστά της τη συμμετοχή στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ (2/2) και την ευκαιρία να κυνηγήσει μεγαλύτερα άλματα. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Ιρίνα Γερασένκο με 1,93 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή