Στα Ιωάννινα ο επόμενος αγώνας Run Greece την Κυριακή (7/5)

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται να έχει το Run Greece που θα γίνει την Κυριακή (7/5) στα Γιάννενα. Η πόλη είναι έτοιμη να δεχθεί τους δρομείς κάθε ηλικιών που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση και θα μετατρέψουν την πόλη σε αγωνιστικό χώρο.

Οι αγώνες γίνονται σε συνεργασία με την τοπική και Περιφερειακή αυτοδιοίκηση και μεγάλο χορηγό την ERGO ασφαλιστική.

Οι Αγώνες Δρόμου 5χλμ. και 10χλμ. έχουν κοινή εκκίνηση και τερματισμό επί της Πλατείας Μαβίλη. Η εκκίνηση για τα 10 χλμ. είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και για τα 5 χλμ. στις 11:45.

Στις 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα παιδιών επί της οδού Διονυσίου Φιλοσόφου στο ύψος του Δώδεκα, με κατεύθυνση προς την πλατεία Μαβίλη και η διαδρομή ολοκληρώνεται (τερματίζει) κάτω από την Αψίδα Εκκίνησης-Τερματισμού των 5& 10χιλ.

Τα παιδιά συγκεντρώνονται στο ύψος του Δώδεκα επί της οδού Διονυσίου Φιλοσόφου και ακολουθούν τις υποδείξεις των διοργανωτών.

Ο αγώνας των Ιωαννίνων είναι ο τελευταίος της Άνοιξης, αφού η επόμενη στάση είναι προγραμματισμένη για τη Λάρισα στις 17 Ιουνίου. Σε νέα ημερομηνία θα γίνει και ο αγώνας της Καστοριάς, που μεταφέρθηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου.

Κατεβάστε την εφαρμογή