Στα Γιάννενα έπεσε η αυλαία των αγώνων Run Greece

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε σήμερα η σειρά αγώνων Run Greece στην πόλη των Ιωαννίνων, που ήταν ο τελευταίος σταθμός της φετινής χρονιάς.

Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στον αγώνα και να απολαύσουν τις ιδανικές καιρικές συνθήκες. Ο ζεστός ήλιος οδήγησε πολλούς πολίτες να πάρουν μέρος στη γιορτή με παρουσία στους δρόμους και στις πλατείες.

Ο Νέστορας Κολιός ήταν για μία ακόμη φορά πρωταγωνιστής σε αγώνα δρόμου, αφού διένυσε τα 10χλμ. σε 31.52. Ο πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν βελτιώνοντας παράλληλα και το ρεκόρ διαδρομής στα Γιάννενα.
Στα 10χλμ. των γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Μπελή με 41.50. Στα 5χλμ. ο Ορφέας Ιωάννου τερμάτισε πρώτος με 16.17, ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Χρυσούλα Γκόγκου με 20.18.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση ήταν μεγάλη, αφού πήραν μέρος περίπου 1.100 αθλητές και αθλήτριες στα 5χλμ. και 250 στα 10 χλμ, ενώ ενδιαφέρον είχε και ο παιδικός αγώνας, όπου έτρεξαν 450 μικρά παιδιά Δημοτικού Σχολείου .

Τα Ιωάννινα ήταν ο έκτος και τελευταίος αγώνας της χρονιάς Run Greece. Η αρχή είχε γίνει στις 10 Απριλίου στο Ηράκλειο και ακολούθησαν οι στάσεις σε Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα και Πάτρα.

Τα αποτελέσματα

Τους αγώνες Run Greece διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και μεγάλο χορηγό την ERGO.

Κατεβάστε την εφαρμογή