Σμύρνη 2024: Έναρξη με σύνθετα, εντυπωσίασαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις

Με τα αγωνίσματα των συνθέτων ξεκίνησε το πρόγραμμα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών (25-26/5) στη Σμύρνη.

Ο Άγγελος Ανδρέογλου, η Αναστασία Ντραγκομίροβα και η Σοφία Καμπερίδου μπήκαν πρώτοι στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου της πόλης, το οποίο αποτελεί προϊόν συζήτησης των μελών της εθνικής μας ομάδας.

Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Σοφία Καμπερίδου πέτυχε την καλύτερη επίδοση στα 100 μ. εμπ. με 14.18 και τερμάτισε πρώτη, ενώ στον ίδιο αγώνα η Αναστασία Ντραγκομίροβα ήταν τρίτη με 14.57. Στο ύψος η Νταγκομίροβα έκανε καλό αγώνα ξεπερνώντας το 1,70 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στο 1,73μ., ενώ η Καμπερίδου πέρασε το 1,58 μέτρα.

Στο 10αθλο ο Άγγελος Ανδρέογλου ήταν νικητής στα 100 μ. 11.07 (0,9) και “προσγειώθηκε” στα 7,26 μ. στο μήκος, εκεί όπου είχε μεγαλύτερα άλματα οριακά άκυρα.

Άγγελος Ανδρέογλου (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Η Σοφία Καμπερίδου (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Το μεσημέρι τα 100 μέτρα

Το κεντρικό στάδιο (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι διοργανωτές ενημέρωσαν το βράδυ της Παρασκευής πως τα προκριματικά στα 100 μ. Ανδρών και Γυναικών θα γίνουν απόγευμα και όχι πρωί όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο. Απόφαση που δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα τους αθλητές και τις αθλήτριες, κάποιοι από τους οποίους αποτελούν και μέλη της ομάδας 4Χ100 μ. και θα κάνουν μέσα σε ένα απόγευμα τρεις κούρσες.

Το φοβερό προπονητικό κέντρο

Το βοηθητικό στάδιο της εγκατάστασης

Δίχως αμφιβολία αυτό που θα κρατήσουν τα μέλη της ομάδας φεύγοντας από τη Σμύρνη είναι οι αναμνήσεις από το εξαιρετικό προπονητικό κέντρο. Μια μεγάλη έκταση με ξενοδοχείο εντός της εγκατάστασης – εκεί διαμένει η Ομάδα μας – προπονητικό κέντρο ρίψεων, βοηθητικό στάδιο, πολλαπλούς εσωτερικούς χώρους με αίθουσες για βάρη, ενδυνάμωσης, αλλά και τομείς για ρίψεις.

Ένα μέρος στο οποίο μπορεί κανείς να κάνει την προετοιμασία του δίχως προβλήματα όλο το χρόνο και με όλες τις καιρικές συνθήκες. Όπως είναι φυσιολογικό οι εγκαταστάσεις μονοπώλησαν τις συζητήσεις αθλητών και αθλητριών, καθώς και των προπονητών, καθώς σε αντίθεση με αυτό που βιώνουν στη Σμύρνη, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι απογοητευτική στο κομμάτι των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αρχηγός αποστολής είναι ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, που το βράδυ της Παρασκευής μίλησε στην αποστολή, στη διάρκεια της καθιερωμένης συνάντησης και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Δείτε πρόγραμμα/αποτελέσματα και άλλες πληροφορίες

Κατεβάστε την εφαρμογή