Καλές επιδόσεις από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου στην ημερίδα του ΣΕΦ

Η ημερίδα κλειστού στίβου του ΣΕΦ ξεκίνησε με τα αγωνίσματα των κατηγοριών Κ16 Αγοριών και Κοριτσιών.

Η συμμετοχή στους αγώνες ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, δείγμα της διάθεσης για αγωνιστική δράση. Η Αποστολία Αντωνάτου (ΓΕ Κεφαλληνίας) ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν, αφού διένυσε τα 60 μ. σε 7.70 και πέτυχε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία Κ16. Η 15χρονη αθλήτρια βελτίωσε το 7.78, που ήταν το ατομικό της ρεκόρ και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

“Είμαι πολύ χαρούμενη με την εμφάνιση μου, καθώς βελτίωσα το ατομικό μου ρεκόρ. Γυμνάζομαι στην Κεφαλονιά με τον πατέρα μου, ενώ υπάρχει συνεργασία και με τον Ανδρέα Λιναρδάτο. Είμαι αισιόδοξη για το μέλλον μου στο στίβο”, είπε η νεαρή που πέτυχε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στα 60 μ. κοριτσιών Κ20.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η δεύτερη αθλήτρια των 60 μ., η 14χρονη Ανδρονίκη Γιαννοπούλου (ΓΣ Πήγασος Αγ. Δημητρίου), που τερμάτισε σε 7.89. Η τριάδα στα κορίτσια έκλεισε με την Κατερίνα Γλου (ΣΑΚΑ) με 8.13.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε για μία ακόμη φορά και η Ελένη Ιακωβάκη (ΟΦΚΑ Οδυσσέας). Η 15χρονη αθλήτρια τερμάτισε τα 150 μ. σε 18.53, που είναι η τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία Κ16 σε ανοιχτό και κλειστό στίβο.

Στη σφαιροβολία αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Μανόπουλος (ΓΑΣ Αίολος Κορυδαλλού) με 14,55 μ., ενώ στο τετραπλούν ο Νίκος Ροϊδάκης (ΑΟ Κάλλιστος) με 15,43 μ. και στο μήκος κοριτσιών η 14χρονη Κατερίνα Πουλοπούλου (ΓΣ Αρκαδίας) με 5,25 μέτρα.

Δείτε τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή