Ρώμη 2024: Με Κώστα Κεντέρη η συγκέντρωση της εθνικής ομάδας

Το 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου “άνοιξε” σήμερα για την εθνική μας ομάδα με την καθιερωμένη συγκέντρωση των μελών της ομάδας, παραμονή της έναρξης των αγώνων.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ η αποστολή συγκεντρώθηκε σε αίθουσα στο ισόγειο του ξενοδοχείο, προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες οδηγίες. Τους αθλητές υποδέχθηκε, όπως κάθε φορά, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κώστας Κεντέρης. Ο ολυμπιονίκης των 200 μ., για πολλά χρόνια βρίσκονταν καθήμενος στις καρέκλες των αθλητών και σήμερα ήταν αυτός που μίλησε στα παιδιά.

“Για μένα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, καθώς πάντα ήμουν στις καρέκλες εκεί που κάθεστε τώρα εσείς. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που σας βλέπω όλους εδώ πέρα. Είναι χαρά και τιμή να είμαι εδώ μαζί σας. Εύχομαι να είστε γεροί. Όλο μας το επιτελείο βρίσκεται εδώ για να υπηρετήσει εσάς και οτιδήποτε χρειαστείτε. Καλή επιτυχία, να εκπληρώσετε τον προσωπικό σας στόχο”, είπε εμφανώς συγκινημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος, ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2002 στα 200 μ. και χειροκροτήθηκε από τα μέλη της ομάδας. Ο α΄ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, μετέφερε τις ευχές και της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα.

Ο Χρήστος Μελέτογλου, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητικές και στις αθλήτριες και τους παρακίνησε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτούς, τους έδωσε σημαντικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Στη Ρώμη έφτασε σήμερα και η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, που ωστόσο για μία ακόμη φορά κλήθηκε να αναζητήσει τα κοντάρια της, τα οποία δεν της παραδόθηκαν στο αεροδρόμιο!

Κατεβάστε την εφαρμογή