Προπονητική συγκέντρωση επιλεγμένων σε Θεσσαλονίκη και Ελευθερούπολη

Θεσσαλονίκη και Ελευθερούπολη συγκέντρωσαν την περασμένη εβδομάδα δεκάδες αθλητές και αθλήτριες, που είναι ενταγμένοι στην κατηγορία των επιλεγμένων.

Πρόκειται για το μέλλον του ελληνικού στίβου για αθλητές και αθλήτριες που παρακολουθούνται από την Ομοσπονδία και αναμένεται στο εγγύς μέλλον να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε εντός και εκτός συνόρων διοργανώσεις. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η αλληλεπίδραση, η παρακολούθηση των φυσικών ικανοτήτων των παιδιών, η καθοδήγηση τους από τους επικεφαλής τεχνικούς του κάθε τομέα σε συνεργασία με τους προπονητές τους και τους τεχνικούς συμβούλους.

Η συντονίστρια ταχυτήτων και εμποδίων Ιωάννα Σιώμου, ο συντονιστής των αποστάσεων Δημήτρης Θεοδωρίδης και ο τεχνικός ανάπτυξης Χρήστος Χατζηβασιλείου βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη όπου παιδιά από τα σωματεία της πόλης συμμετείχαν στο πρόγραμμα που αφορούσε στους δύο τομείς.

Από τη συγκέντρωση αθλητών και αθλητριών της Θεσσαλονίκης

Μία ημέρα αργότερα η δράση μεταφέρθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας όπου 69 αθλητές και αθλήτριες της ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετείχαν στο πρόγραμμα που αφορούν στο σύνολο των τομέων. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, η Ιωάννα Σιώμου ανέλαβαν την προπονητική καθοδήγηση των παιδιών. Μαζί τους ήταν και ο Κώστας Μπανιώτης, πρότυπο αθλητή με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για τις εμπειρίες τους στο αθλητισμό παράλληλα τους μετέφερε τεχνικές γνώσεις για το αγώνισμα του ύψους, στο οποίο διέγραψε λαμπρή πορεία. Το παρόν στη συγκέντρωσε έδωσαν ο ταμίας του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Λιούμπας και ο αναπληρωτής ταμίας Γιάννης Μυστακίδης, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΑΣ, Βασίλης Ιορδανίδης.

Μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στη συγκέντρωση της Ελευθερούπολης

Στην εκτέλεση του προγράμματος συμμετείχαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές με έδρα την Β. Ελλάδα.

Οι αθλητές και αθλήτριες έλαβαν αναμνηστικό μπλουζάκι και συμμετείχαν στην καταγραφή των σωματομετρικών χαρακτηριστικών.

Η Ομοσπονδία μέσα από το τις προπονητικές συναντήσεις των επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών, πετυχαίνει τον στόχο της, που είναι να βρεθεί κοντά στους αθλητές και αθλήτριες όλης της χώρας και να συμβάλει στην εξέλιξη τους.

Κατεβάστε την εφαρμογή