Προπονητική ημερίδα με 300 μαθητές και μαθήτριες στο Καρπενήσι (vid)

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε η προπονητική ημερίδα δρόμων ημιαντοχής-αντοχής στο Καρπενήσι την Τετάρτη (17/5). Ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας με την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και το Δήμο Καρπενησίου συγκέντρωσε δεκάδες παιδιά στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Καρπενησίου και τους έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα μαζί με Έλληνες πρωταθλητές.

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΜΠ

Η ημερίδα, η οποία έγινε σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς και Εύβοιας, και τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού, είχε διαδραστικό χαρακτήρα, αφού οι περίπου 300 μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Δημοτικών σχολείων της ευρύτερης περιοχής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες των αποστάσεων και παράλληλα να λάβουν κι εκείνοι μέρος στη διοργάνωση.

Η διοργάνωση ξεκίνησε με αγώνα επίδειξης από τους αθλητές της εθνικής ομάδας, που βρίσκονται αυτή την περίοδο σε προπονητικό καμπ, και στη συνέχεια οι μαθητές των Γυμνασίων συμμετείχαν σε κούρσα 1000 μ. και των δημοτικών σε κούρσα 600 μέτρων. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι μέσα από τέτοιες δράσεις, να αφήσει το αποτύπωμα της στις τοπικές κοινωνίες, να φέρει τα παιδιά στα στάδια και να τους δείξει τη σημασία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό.

Κατεβάστε την εφαρμογή