Προπονητική ημερίδα αλμάτων την Παρασκευή στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ

Τα αγωνιστικά τους παπούτσια θα φορέσουν το μεσημέρι της Παρασκευής (13/1) οι άλτες που προπονούνται στο ΟΑΚΑ – και όχι μόνο -, προκειμένου να κάνουν μια προπόνηση αρκετά διαφορετική από τις καθιερωμένες.

Όπως με συνέπεια γίνεται τα τελευταία χρόνια – με εξαίρεση τη χρονιά της πανδημίας – οι προπονητές αλμάτων που δραστηριοποιούνται στο Ολυμπιακό Στάδιο διοργανώνουν εσωτερική προπονητική ημερίδα.

Πρόκειται στην ουσία για μία δυνατή προπόνηση, στην οποία οι αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα τεστ ενόψει των επίσημων διοργανώσεων και στην οποία οι επιδόσεις δεν μετράνε.

Ο ανεπίσημος αγώνας αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάνννης στο μήκος, οι Νίκος Ανδρικόπουλος, Ανδρέας Πανταζής και πιθανώς και ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν.

Στο ύψος γυναικών θα κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά άλματα οι οι Ελευθερία Χριστογεώργου και Δέσποινα Μαλταμπέ, ενώ στο μήκος η Σπυριδούλα Καρύδη θα έχει την ευκαιρία για μια καλή προπόνηση, μία εβδομάδα από τη συμμετοχή της στους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών Κ23. Στο τριπλούν γυναικών θα συμμετάσχει η Τόρι Φράνκλιν, που προπονείται στην Ελλάδα.

Κατεβάστε την εφαρμογή