Προπονητικές συναντήσεις επιλεγμένων αθλητών συνθέτων και ριψεων

Η Νάξος και οι Σέρρες αποτέλεσαν στάσεις των επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών του ΣΕΓΑΣ.

Αθλητές και αθλήτριες των συνθέτων από τις Κυκλάδες συναντήθηκαν στη Νάξο, μία ημέρα πριν το μίτινγκ Portarathlon, για μία προπόνηση με την υπεύθυνη του τομέα συνθέτων, Δέσποινα Πάκου.

Οι νεαροί είχαν την ευκαιρία να κάνουν ακούσουν σημαντικές συμβουλές για τα σύνθετα και για τον στίβο γενικότερα, αλλά και να δουν Έλληνες και ξένους αθλητές που βρέθηκαν στο νησί με αφορμή το μίτινγκ συνθέτων.

Στις Σέρρες έγινε η προπονητική συγκέντρωση του τομέα των ρίψεων με την παρουσία του συντονιστή Χρήστου Παπαδόπουλου. Στην προπονητική διαδικασία συμμετείχε και ο ομοσπονδίας προπονητής Κώστας Κοροσίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα παιδιά για το αγώνισμα της σφυροβολίας, αλλά και για την αξία του αθλητισμού. Στο προπονητικό καμπ συμμετείχαν αρκετά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή.

Στόχος της Ομοσπονδίας μέσα από τις συναντήσεις των “Επιλεγμένων” είναι να βρεθεί κοντά σε αθλητές και αθλήτριες όλης της χώρας και να συμβάλει στην εξέλιξη τους. Συνολικά το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε 25 πόλεις και θα συμμετάσχουν σε αυτό περίπου 800 παιδιά.

Κατεβάστε την εφαρμογή