Πρεμιέρα για Τεντόγλου και Στεφανίδη στο Diamond League της Ντόχα

Η αγωνιστική δράση της θερινής σεζόν φέτος ξεκινά πιο νωρίς από ποτέ καθώς έχουμε μπροστά μας μια γεμάτη χρονιά. 

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκονται στην Ντόχα όπου την Παρασκευή (10/5) θα γίνει το Diamond League με ορισμένους από τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες να κάνουν πρεμιέρα στην καλοκαιρινή περίοδο.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους την Πέμπτη (9/5) βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών και μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι από τον αγώνα στο Κατάρ περιμένει ένα άλμα περίπου στα 8,20 μέτρα. 

Δείτε αναλυτικά το startlist του μήκους

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά από το μακρύ ταξίδι που έκανε από την Αμερική βρίσκεται στη Ντόχα όπου θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Στόχος της κορυφαίας πρωταθλήτριας του επί κοντώ είναι φυσικά να βρεθεί αρχικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης που θα είναι το έκτο της καριέρας της και στη συνέχεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. 

Δείτε αναλυτικά το startlist του επί κοντώ

Το επί κοντώ των γυναικών ξεκινά στις 18.02 και το μήκος των ανδρών στις 18.23. To ERT Sports 2 θα δείξει σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα από τις 19.00 μέχρι τις 21.00, ενώ στην ΕΡΤ3 θα μεταδοθεί σε επανάληψη στις 22.15 το βράδυ της Παρασκευής. 

Κατεβάστε την εφαρμογή