Περισσότερα από 500 παιδιά Δημοτικού στη δράση

Οι αναπτυξιακοί αγώνες που διοργάνωσε ο ΦΣ Κοζάνης πριν λίγες ημέρες στην Κοζάνης αποτέλεσαν διοργάνωση πρότυπο για μικρές ηλικίες.

Παιδιά από την Α΄ έως την Ε΄ Δημοτικού συμμετείχαν στους αγώνες που είχαν ως κυρίαρχο ζητούμενο να τους φέρουν κοντά στον αθλητισμό και αν τους μεταφέρουν λίγη από την μαγεία του στίβου. Στους αγώνες συμμετείχαν 500 μικροί  αθλητών και αθλήτριες από όλη τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσπρωτία αλλά και τη Θεσσαλονίκη.

Μια υποδειγματική διοργάνωση, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.000  θεατές δείχνοντας πως ο στίβος έχει παρόν και μέλλον. Στους αγώνες υπήρξαν πολύ καλές επιδόσεις, κυρίως όμως υπήρξαν χαρούμενα παιδιά, που είναι και το ζητούμενο σε αυτές τις ηλικίες. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο άλλοτε πρωταθλητής των σπριντ και προπονητής του ΦΣ Κοζάνης, Γιώργος Θεοδωρίδης.

Οι αναπτυξιακοί αγώνες έγιναν για πρώτη φορά μετά το διετή αποκλεισμό λόγω ης πανδημίας, που στέρησε σε μια φουρνιά μικρών αθλητών και αποκτήσουν σχέση με τον αθλητισμό και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους.

“Κάθε χρόνο «χτίζουμε» πάνω σε αυτό, καθώς καλούμε κόσμο από πιο μακριά και θέλουμε να είναι μια γιορτή του αθλητισμού για τα παιδιά μας. Φέτος το πήγαμε σε άλλο επίπεδο, το χάρηκαν όλοι και είναι ευχαριστημένοι ενώ ανυπομονούν να περάσει ο χρόνος για να ξανά έρθουν”, δήλωσε για τη διοργάνωση ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

Κατεβάστε την εφαρμογή