Περιφέρεια Κρήτης και ΣΕΓΑΣ ενώνουν δυνάμεις για την ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού στο νησί

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν όλα τα θέματα του κλασικού αθλητισμού στο νησί και η κ. Σακοράφα ευχαρίστησε και δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την συνεχή και ουσιαστική στήριξη και ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί.

Σε ευρεία σύσκεψη που ακολούθησε στη Περιφέρεια Κρήτης με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και όλων των Κρητικών σωματείων στίβου και των κριτών στίβου, ο Περιφερειάρχης καλωσορίζοντας την κ. Σακοράφα έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ίδια αλλά και στα στελέχη του ΣΕΓΑΣ για την πρόοδο του κλασικού αθλητισμού και στη Κρήτη υπογραμμίζοντας ότι «ο αθλητισμός για εμάς είναι επένδυση για τη νέα γενιά. Ο αθλητισμός είναι ανάπτυξη είναι πολιτισμός».


Από την πλευρά της ο κ. Σακοράφα ευχαριστώντας προσωπικά τον Περιφερειάρχη, για την έμπρακτη στήριξη ανάπτυξης του αθλητισμού στο νησί, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο ρόλος του αθλητισμού είναι και παιδαγωγικός. Από κοινού έκαναν ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή όλων των ηλικιών στο Run Greece 2024 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου.


Στο τέλος της ευρείας σύσκεψης η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ δώρισε στον Περιφερειάρχη την επίσημη ενδυμασία της Εθνικής ομάδας Στίβου όπου σήμερα ξεκινά την προσπάθεια της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκόβη.


Στην ευρεία σύσκεψη συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Γιώργος Πιτσούλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Λεωνίδας Τερζής, Νίκος Συριγωνάκης, Νίκος Ξυλούρης, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης, ο γενικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Σωτήρης Κυρανάκος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης και ο τεχνικός ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Μάρκος Καλούδης.

Κατεβάστε την εφαρμογή