Πάτρα: Πανελλήνιο Συνθέτων Α/Γ. Συμμετοχές

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τα σύνθετα αγωνίσματα, Δέκαθλο ανδρών και Έπταθλο γυναικών, διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Με τη λήξη της προθεσμίας για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και την επεξεργασία από την Οργανωτική Επιτροπή, ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει τις αθλήτριες και τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στα αντίστοιχα αγωνίσματα που αποτελούν μέρος του προγράμματος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/γυναικών 2022.   

Ματαίωση για φέτος του «Φεστιβάλ Συνθέτων Αγωνισμάτων»

Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων είχε προκηρυχθεί από τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου να διεξαχθεί και “Φεστιβάλ Συνθέτων Αγωνισμάτων” για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ18 (δέκαθλο ανδρών Κ18 – έπταθλο γυναικών Κ18) και Κ16 (όκταθλο αγοριών Κ16 – έξαθλο κοριτσιών Κ16) δίνοντας έτσι αγωνιστικές ευκαιρίες στους αθλητές και στις αθλήτριες για τα ιδιαίτερα αγωνίσματα. Πρόθεση του ΣΕΓΑΣ είναι να καθιερώσει από την επόμενη χρονιά τον συγκεκριμένο αγώνα

Κατεβάστε την εφαρμογή