Παρουσία Ελλήνων προπονητών σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

Παρουσία σε προπονητικά σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα έχουν Έλληνες προπονητές και προπονήτριες τις επόμενες εβδομάδες.

Η σειρά σεμιναρίων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (ΕΑ Coach Summit Series), είναι ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα σεμιναρίων για την υποστήριξη προπονητών όλης της Ευρώπης μέσα από θεματικά σεμινάρια με θεωρητική και πρακτική προσέγγιση.

Ο ΣΕΓΑΣ όπως με συνέπεια κάνει τα τελευταία χρόνια, θα δώσει την ευκαιρία σε επτά τεχνικούς της να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Η αρχή θα γίνει στο Ταλίν, όπου θα γίνει το σεμινάριο σφαιροβολίας από τις 28-30 Οκτωβρίου και εκεί θα είναι από ελληνικής πλευράς οι Γιώργος Μποτσκαριώβ, Γιάννης Μπαρλής και Ανέστης Καλτσίδης.

Στις 12 και 13 Νοεμβρίου η δράση θα μεταφερθεί στη Λιεβέν για το σεμινάριο αλμάτων με παρουσία από ελληνικής πλευράς των προπονητών Νίκου Βαρσάμη και Παναγιώτη Μπαλταδούρου. Το τρίτο σεμινάριο (18-20/11) με ελληνικό ενδιαφέρον είναι αυτό που θα γίνει στο Κάρλσταντ και θα αφορά στα εμπόδια και τα οριζόντια άλματα. Ο προπονητής των εμποδίων Σταμάτης Μάγος και η προπονήτρια των αλμάτων Δέσποινα Παπαβασιλάκη θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.

Κατεβάστε την εφαρμογή