Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18: O Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δ.Ε., ο Δήμαρχος Πατρέων και η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη νέα γενιά του στίβου

Παρουσία του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (14/6) η συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Κ18, που είναι αφιερωμένο στον Βασίλη Σεβαστή».

Το «παρών» έδωσαν ακόμα ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τάκης Αντωνόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης και οι αθλητές Μυρτώ Βαλαχά και Φίλιππος Χριστόπουλος.

Η κ. Σακοράφα αφού ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς για τη θερμή φιλοξενία, συμπλήρωσε:

«Η πόλη της Πάτρας φιλοξενεί για άλλη μια χρονιά ένα μεγάλο γεγονός του ελληνικού κλασικού αθλητισμού, όπως πολλές φορές στο παρελθόν. Πραγματικά, στην Πάτρα νιώθουμε σαν να είμαστε στο σπίτι μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσους μετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 και ιδιαίτερα στους νέους αθλητές και τις αθλήτριες, που ονειρεύονται να μοιάσουν στους πρωταθλητές μας τους οποίους θαυμάσαμε πριν από λίγες μέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης».

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης συνεχάρη τα μέλη της Εθνικής Ομάδας για τις επιτυχίες τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που θαΠαν διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό το διήμερο 15-16 Ιουνίου.

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ με τον οποίο έχει θεσμοθετημένη συνεργασία με μνημόνιο.

Στην τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, αφού έδωσε κι αυτός τα συγχαρητήρια στην Εθνική Στίβου, εστίασε  στο γεγονός, όπως είπε, ότι η Πάτρα έχει γίνει μια πόλη ελκυστική για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων λόγω των αθλητικών χώρων που διαθέτει και του ξενώνα στον οποίο φιλοξενεί τους αθλητές.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Στην Περιφέρεια είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε για οτιδήποτε καλό για την ανάπτυξη του αθλητισμού. Παρότι φέτος, μετά τις καταστροφές στη Λάρισα, έχουμε περιορισμένα ποσά να διαχειριστούμε, πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια του κλασικού αθλητισμού, τον οποίον αγαπάμε. Ηταν συγκινητικά λόγια του Μανώλη Καραλή για το εθνόσημο και αποτελούν παράδειγμα για όλους και επιβεβαιώνουν ότι ο αθλητισμός δεν φτιάχνει μόνο σώμα, αλλά φτιάχνει και χαρακτήρες, ανθρώπους ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με αυτοπεποίθηση».

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τάκης Αντωνόπουλος δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός όχι μόνο για την Πάτρα, αλλά για ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα. Η Περιφέρειά μας στηρίζει έμπρακτα όλες τις διοργανώσεις πανελληνίου επιπέδου. Το αθλητικό μας αποτύπωμα είναι σημαντικό. Είμαστε στην Ολυμπιακή Γη, από εδώ άρχισε ο αθλητισμός. Είναι στις προτεραιότητές μας να συντηρήσουμε υποδομές, αλλά και να φέρουμε διοργανώσεις-ανάσα για την τοπική οικονομία».

Πληροφορίες για τη διοργάνωση και συμμετοχές μπορείτε να βρείτε εδώ.

Κατεβάστε την εφαρμογή