Πανελλήνιο Κ20: Η Ντούγκου το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. Γυναικών Κ20

Η Βεατρίκη Ντούγκου (ΑΣ Ρήγας) μετά την επικράτηση της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, τον Ιούλιο στο ίδιο στάδιο, αναδείχθηκε νικήτρια και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 της Πάτρας με 12.20 (0,0).

Η νεαρή αθλήτρια του Λάζαρου Τοσίδη έφυγε από την αρχή δυνατά και δεν επέτρεψε στις αντιπάλους της να την απειλήσουν. Η Ντούγκου παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ήρθε αρκετά φρέσκια από τη συμμετοχή της στον περασμένο μήνα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και πλησίασε το ατομικό της 12.14.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Μελίνα – Θεοδώρα Ζαγορίτη (ΓΣ Γλυφάδας) με 12.28 και νέο ατομικό ρεκόρ και το χάλκινο η εμποδίστρια Μάρθα Νεαμονίτη (ΑΣ Ολυμπιάδα Χίου) που επέλεξε να αγωνιστεί στα 100 μ. τερμάτισε σε 12.59.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη γενικότερη παρουσία στη σεζόν. Ίσως περίμενα κάτι παραπάνω στον ανοιχτό, ωστόσο κρατάω όλες τις θετικές εμπειρίες και συνεχίζω για το μέλλον. Η παρουσία μου στους αγώνες με την εθνική ομάδα μου έμαθαν πολλά, ανάμεσα σε αυτό να ελέγχω το άγχος μου. Η επόμενη χρονιά είναι αρκετά δύσκολη καθώς θέλω να αφοσιωθώ και στο διάβασμα μου με στόχο την ιατρική. Παρόλα αυτά πιστεύω με σωστό προγραμματισμό όλα μπορούν να συνδυαστούν”, είπε η νεαρή, που αύριο θα τρέξει και 200 μέτρα.

Μεντζελοπούλου και Παράσχος τις νίκες στα ψηλά εμπόδια

Η Παναγιώτα Μεντζελοπούλου (ΑΣ Αιγίου Αθηνόδωρος) ήταν πρώτη στα 100 μ. εμπ. με 14.40 επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ. Η Μάρθα Νεαμονίτη (ΑΣ Ολυμπιάδα Χίου) ήταν δεύτερη με 14.49 και η Αλκυόνη Ζαρόκωστα (Αμεινίας Μεσογείων) τρίτη με 14.78. Στα 110 μ. των Ανδρών ο Παντελεήμων Παράσχος (ΝΓΣ Ηρακλής) ήταν πρώτος με 14.37 (-0,2) και ακολούθησε ο Χριστόφορος Καρακαστάνης (Μ. Αλέξανδρος Γιαν.) με 14.67 μ. και ο Δημήτρης Μηλιώτης (Αστέρας Αιγάλεω) με 14.89.

Δείτε live αποτελέσματα, livestreaming, το πρόγραμμα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Παρακολουθήστε τη ροή των αγώνων στα social του ΣΕΓΑΣ σε Facebook, Instagram και Twitter

Κατεβάστε την εφαρμογή