Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Πολύ καλή παρουσία από την Τατιάνα Γκούσιν

Η Τατιάνα Γκούσιν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό του ύψους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ, καθώς ξεπέρασε με την πρώτη το 1,90 μ. σε έναν αγώνα όπου κατέλαβε την 13η θέση και έχασε την πρόκριση στις χαμένες προσπάθειες. Η Γκούσιν ξεκίνησε τον αγώνα της με ένα χαμένο άλμα στο 1,81 μ., πέρασέ με την δεύτερη το 1,86 μ. και με την πρώτη το 1,90 μέτρα. Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στο 1,93 μ., ύψος που η Γκούσιν δεν κατάφερε να υπερβεί. Η 12άδα του τελικού έκλεισε στις προσπάθειες στο 1,90 μ. Εκτός τελικού έμεινε και η Μαρίγια Βούκοβιτς, που επίσης έμεινε στο 1,90 μέτρα.

Η Γκούσιν παρά τα προβλήματα με το γόνατο κατάφερε να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο και να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση των Μεσογειακών Αγώνων.
Παρακολουθείστε τη ροή των αγώνων, βίντεο και φωτoγραφίες από τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας στα social της Ομοσπονδίας σε Facebook και twitter και instagram και στο ΣΕΓΑΣ TV. Βρείτε πληροφορίες για την ομάδα και τη διοργάνωση, πατώντας εδώ.

Κατεβάστε την εφαρμογή