Παγκόσμιο Κ20. Συγκλονιστικός Παυλίδης 4ος στον κόσμο και 2 φορές πανελλήνιο ρεκόρ  

Τεράστια επιτυχία από τον Δημήτρη Παυλίδη που κατέκτησε μετά από συγκλονιστική προσπάθεια και καλύτερος από βολή σε βολή ενώ κατέρριψε δύο φορές το ατομικό του ρεκόρ.

Τρομερός μαχητής μέχρι την τελευταία προσπάθειά του ο Δημήτρης Παυλίδης! Ξεκίνησε τον αγώνα με βολή στα 57.66μ και βελτιωμένος στη δεύτερη έστειλε τον δίσκο στα 59.68μ. Στην τρίτη του βολή πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ και πέτυχε 60.12μ που τον έφερε στην 8η θέση και πήρε έτσι το εισιτήριο για να συνεχίσει με άλλες τρεις προσπάθειες.

Στην τέταρτη προσπάθεια έριξε 60.04μ αλλά στην πέμπτη προσπάθεια πέτυχε μια εκπληκτική βολή στα 61.48μ και κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ (61.42μ) που τον έφερε στην τέταρτη θέση.

Στην τελευταία του προσπάθεια όμως ο Παυλίδης που γυμνάζεται με τον Αλέξανδρο Παυλίδη ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τον εαυτό του! Έστειλε τον δίσκο να προσγειωθεί στα 61.77μ για να καταρρίψει πάλι το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε πετύχει στην πέμπτη του βολή και να παραμείνει στην τέταρτη θέση του κόσμου ενώ έχει πλέον την 7η καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην κατηγορία Κ20 για το 2022.

Στην προηγούμενη διοργάνωση στο Ναϊρόμπι το 2021 ο Δημήτρης Παυλίδης είχε πάρει την 10η θέση με 52.83μ

Ο Δημήτρης Παυλίδης κατάγεται από το Κιλκίς, εκεί όπου γυμναζόταν μέχρι πρότινος. Αυτή την στιγμή, ζει και γυμνάζεται στο Κάνσας, καθώς σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας.

Ε Δ Ω μπορείτε να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα και τις λίστες εκκίνησης με τις επιδόσεις (ατομικό και φετινό ρεκόρ) των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνισμα καθώς και τα αποτελέσματα.

Οι φίλοι του στίβου θα μπορούν να παρακολουθήσου τους αγώνες σε livestreaming μετάδοση στο κανάλι της WA στο Youtube και στο Facebook.

Κατεβάστε την εφαρμογή