Παγκόσμιο Κ20. Ο Χρήστος Ρούμτσιος ολοκλήρωσε την παρουσία του με συμμετοχή στον ημιτελικό

Πολύ καλή εμφάνιση στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στο Κάλι της Κολομβίας πραγματοποίησε ο πρωταθλητής των υψηλών εμποδίων Χρήστος Ρούμτσιος.

Ο 19χρονος ήρθε στο Κάλι με ατομικό ρεκόρ 13.98 από τον Μάϊο και στον προκριματικό πραγματοποίησε μια άψογη κούρσα τερμάτισε σε 13.82 συντρίβοντας το ατομικό του ρεκόρ ενώ κατέκτησε τη δεύτερη θέση που τον έφερε στον ημιτελικό.

Και στον ημιτελικό ο πρωταθλητής μας που γυμνάζεται με τον Παναγιώτη Γούλα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση τερμάτισε σε χρόνο 13.86 πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ και πήρε την 6η θέση στη σειρά του, όπου ο πρώτος Ολλανδός Σόφια και ο τρίτος Ντίζελ από την Αυστρία κατέρριψαν τα ρεκόρ της χώρας με 13.43 και 13.59 αντίστοιχα.

Η εμφάνιση του Χρήστου Ρούμτσιου στον ημιτελικό τον κατατάσσει στην 18η θέση συνολικά από τις τρεις ημιτελικές σειρές.

Ε Δ Ω μπορείτε να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα και τις λίστες εκκίνησης με τις επιδόσεις (ατομικό και φετινό ρεκόρ) των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνισμα καθώς και τα αποτελέσματα.

Οι φίλοι του στίβου θα μπορούν να παρακολουθήσου τους αγώνες σε livestreaming μετάδοση στο κανάλι της WA στο Youtube και στο Facebook.

Κατεβάστε την εφαρμογή