Παγκόσμιο Κ20. Αυλαία με τρεις ελληνικές συμμετοχές σε τελικούς

  • Το 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20 έφτασε στην τελευταία του ημέρα και ολοκληρώνεται το Σάββατο 6 Αυγούστου στο Κάλι της Κολομβίας.

Η χώρα μας έχει παρουσία και την τελευταία ημέρα με τρεις αθλητές σε αντίστοιχους τελικούς αγωνισμάτων.

Η αρχή θα γίνει με τον δισκοβόλο Δημήτρη Παυλίδη ο οποίος προκρίθηκε πανηγυρικά με ατομικό ρεκόρ 60.73μ από την πρώτη του προσπάθεια που ήταν και η τρίτη καλύτερη επίδοση των προκριματικών.

Ο αθλητής μας θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια καλύτερη θέση από την συμμετοχή του στο προηγούμενο πρωτάθλημα του Ναϊρόμπι όπου πήρε την 10η θέση και γιατί όχι θέση στο βάθρο…

Η ώρα διεξαγωγής του τελικού της δισκοβολίας ανδρών Κ20 είναι 23:30 (Ελλάδας)

Ο τελικός του τριπλούν με Σωτηρία Ράπτη

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ώρα  Ελλάδας (23:50) η Σωτηρία Ράπτη θα είναι παρούσα στον δεύτερο τελικό της καριέρας της όπως και το 2021 στο Ναϊρόμπι όπου ήταν 10η στο άλμα τριπλούν.

Φέτος με αξιώσεις θα διεκδικήσει καλύτερη θέση καθώς είναι βελτιωμένη με ατομικό ρεκόρ 13.11μ ενώ πέρασε στον τελικό με 12.99μ, 10η καλύτερη επίδοση.

Μετά τα 3.000μ παρούσα και στα 5.000μ η Μαρία Κάσσου

Η 8η στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 3.000μ την πρώτη ημέρα των αγώνων (1/8) Μαρία Κάσσου είναι η αθλήτρια που θα κλείσει την παρουσία της Ελληνική αποστολής στο Κάλι.

Η πρωταθλήτρια μας με ατομικό ρεκόρ 16.22.13 θα διεκδικήσει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στον μεταμεσονύχτιο, για εμάς, τελικό των 5.000μ. που είναι προγραμματισμένος για τις 00:25  

Ε Δ Ω μπορείτε να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα και τις λίστες εκκίνησης με τις επιδόσεις (ατομικό και φετινό ρεκόρ) των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνισμα καθώς και τα αποτελέσματα.

Οι φίλοι του στίβου θα μπορούν να παρακολουθήσου τους αγώνες σε livestreaming μετάδοση στο κανάλι της WA στο Youtube και στο Facebook.

Κατεβάστε την εφαρμογή