Παγκόσμιο Κ20: Άφιξη της ομάδας μας σε 3 γκρουπ

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ελληνικής ομάδας, που βρίσκονται στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα σε 3 γκρουπ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο γκρουπ είναι προγραμματισμένο να φτάσει στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας, την Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 11:40. Σε αυτό το πρώτο γκρουπ θα είναι: ο Δημήτρης Παυλίδης, η Κωνσταντίνα Μπερτσιμά, η Βασιλική Καλλιμογιάννη, ο Ανδρέας Παπαστεργίου, η Μικαέλα Λυρή και ο Ανδρέας Μπαχός.

Την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 00:55 (ξημερώματα Τρίτης), αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” το δεύτερο γκρουπ με τους: Νίκο Σταματονικολό και Αναστασία Ρέτσα.

Την ίδια ημέρα (Τρίτη 9/8) και στις 11:35, είναι προγραμματισμένο να φτάσει -στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου της Αθήνα “Ελ. Βενιζέλος”- το τρίτο γκρουπ αθλητών και αθλητριών μας. Ανάμεσά τους θα είναι: ο Γιάννης Κορακίδης, η Αρετή Φιλιππίδου, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, ο Κώστας Μπουζάκης, ο Χρήστος Ρούμτσιος, η Αναστασία Ντραγκομίροβα, η Μαρία Κάσσου, ο Νικόλας Πολυχρονίου, η Σωτηρία Ράπτη, η Ηλιάνα Τριανταφύλλου, η Αναστασία Αντωνοπούλου, η Βασιλική Μητσιούλη, ο Γρηγόρης Χάσος, η Χαβά Ντελίου, ο Θεοφάνης Μαυροδόντης και η Μαρία Ανδρεάδη.

Κατεβάστε την εφαρμογή