Παγκόσμιο Κ20. 3η ημέρα (πρωί) Αποκλείστηκαν Λυρή και Μπερτσιμά, συνεχίζει στο 7θλο η Ντραγκομίροβα.  

Με δύο αθλήτριες εκπροσωπήθηκε η χώρα μας στον προκριματικό του άλματος σε μήκος οι οποίες όμως έμειναν σε χαμηλά επίπεδα και δεν μπόρεσαν να προκριθούν.

Η Μικαέλα Λυρή με καλύτερο άλμα στα 6.01μ που πέτυχε στην τρίτη της προσπάθεια πήρε την ένατη θέση στο δεύτερο γκρουπ και την 22η συνολικά ενώ η Κωνσταντίνα Μπερτσιμά με επίδοση 5.89μ από την πρώτη της προσπάθεια ήταν 13η στο πρώτο γκρουπ και 26η συνολικά.   

Η Μικαέλα Λυρή που γυμνάζεται με την επίβλεψη της Δέσποινα Παπαβασιλακη πήρε μέρος στο Παγκόσμιο με ατομικό-φετινό ρεκόρ 6.15μ και η Κωνσταντίνα Μπερτσιμά αθλήτρια της Βενετία Χατζηϊωάννου έχει ατομικό-φετινό ρεκόρ 6.21μ.    

Συνεχίζει η Ντραγκομίροβα

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα μετά από 2 αγωνίσματα στο πρωϊνό πρόγραμμα του 7θλου βρίσκεται  στην 20η θέση με 1.647 βαθμούς

Στα 100μ εμπόδια τερμάτισε σε 15.18 και στο ύψος ξεπέρασε 1.69μ, Η αθλήτριά μας συνεχίζει στις 23:00 ώρα Ελλάδας στον απογευματινό κύκλο των αγωνισμάτων που περιλαμβάνει σφαιροβολία και 200μ κλείνοντας έτσι η πρώτη ημέρα του αγωνίσματος

Απογευματινές συμμετοχές με δύο τελικούς και δύο ημιτελικούς

Στο απογευματινό πρόγραμμα να σημειώσουμε ότι εκτός από την Ντραγκομίροβα που συνεχίζει στο 7θλο, έχουμε την Βασιλική Μητσιούλη στον ημιτελικό των 400μ με εμπόδια στις 23:05, την Ηλιάνα Τριανταφύλλου στον τελικό του επί κοντώ 23:55, την Πολυνίκη Εμμανουηλιδου που αγωνίζεται στον ημιτελικό των 100μ 00:05και την Αρετή Φιλιππίδου στον τελικό της δισκοβολίας στις 01:25.

Η Αρετή Φιλιππίδου έχει τις δυνατότητες κατάκτησης μεταλλίου με βάση τις επιδόσεις των αθλητριών που μετέχουν στον τελικό της δισκοβολίας (δείτε παρακάτω).

Με εμπειρία την πέμπτη θέση στο προηγούμενο πρωτάθλημα (Ναϊρόμπι 2021) αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό όπου σημείωσε την δεύτερη καλύτερη επίδοση με βολή στα 52.48μ και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ (52.32μ) η Φιλιππίδου μας δίνει ελπίδες για διάκριση…

Ε Δ Ω μπορείτε να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα και τις λίστες εκκίνησης με τις επιδόσεις (ατομικό και φετινό ρεκόρ) των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνισμα καθώς και τα αποτελέσματα.

Οι φίλοι του στίβου θα μπορούν να παρακολουθήσου τους αγώνες σε livestreaming μετάδοση στο κανάλι της WA στο Youtube και στο Facebook.

Κατεβάστε την εφαρμογή