Οριστικοποιήθηκε το προπονητικό κέντρο που θα βρεθεί η Εθνική ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Μελέτογλου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γιάννης Μυστακίδης, βρέθηκαν στη Γαλλία και συγκεκριμένα στον Δήμο Αντονί και οριστικοποίησαν τη συμφωνία για το προπονητικό κέντρο όπου θα βρεθεί η εθνική ομάδα στίβου πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. 

Οι δύο εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Αντονί, τον Έλληνα Ιωάννη Βουλδούκη με καταγωγή από την Ελευθερούπολη Καβάλας αλλά και τον Δήμαρχο Ζαν-Ιβ Σενάν και διευθέτησαν τις τελικές λεπτομέρειες για τη διαμονή αλλά και τη μεταφορά των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών. 

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αντονί Ιωάννης Βουλδούκης (δεξιά) μαζί με τον Χρήστο Μελέτογλου, τον Γιάννη Μυστακίδη, τον Δήμαρχο του Αντονί Ζαν-Ιβ Σενάν και μέλη του Δήμου της γαλλικής πόλης

Ο Δήμος Αντονί θα προσφέρει πούλμαν για τις μετακινήσεις των Ελλήνων αθλητών ενώ θα διατεθούν δωρεάν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. Η ελληνική αποστολή θα βρεθεί στο Αντονί, που είναι ουσιαστικά προάστιο του Παρισιού, από τις 20 μέχρι και τις 28 Ιουλίου όπου και θα μεταφερθεί στο Ολυμπιακό Χωριό. 

Στο ίδιο προπονητικό κέντρο που είναι εγκεκριμένο από την Οργανωτική Επιτροπή Παρίσι 2024 και διαθέτει και υπερσύγχρονη ιατρική μονάδα, θα κάνει την τελική προετοιμασία της και η Εθνική ομάδα της Αιθιοπίας. 

“Το προπονητικό κέντρο είναι υψηλών προδιαγραφών και διαθέτει όλα όσα χρειάζεται η ομάδα μας για την προετοιμασίας της. Υπάρχει προπονητήριο για τις ρίψεις και φυσικά εξοπλισμένες αίθουσες ενδυνάμωσης και εκγύμνασης“, είπε ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου.

Κατεβάστε την εφαρμογή