Ολοκληρώθηκε το πρώτο νυχτερινό Run Greece στη Λάρισα

Ο πρώτος νυχτερινός αγώνας στην ιστορία της σειράς Run Greece έγινε το Σάββατο (17/6) στη Λάρισα. 

rungreeceLarisa23

Η κεντρική πλατεία της θεσσαλικής πόλης μετατράπηκε σε αγωνιστικό χώρο, καθώς υπήρχαν παντού δρομείς των 10 χλμ., 5χλμ. αλλά και του παιδικού αγώνα των 800 μ. όπου έλαβαν μέρος μαθητές του Δημοτικού. Η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να πάρουν μέρος στη γιορτή είτε ως δρομείς, είτε ως θεατές και να δώσει για μία ακόμη φορά την ευκαιρία στην πόλη της Λάρισας να αγκαλιάσει μια αθλητική διοργάνωση.

Στο αγωνιστικό μέρος του αγώνα την πρώτη θέση στα 10 χλμ. πήρε ο Γιάννης Ηλίας με 35.07, ακολούθησε ο Αποστόλης Κατσαβριάς με 36.09 και στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Βλιόρας με 36.48. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών το νήμα έκοψε πρώτη η Ιωάννα Πέτρου με 40.07, δεύτερη ήταν η Μαρία Λουκίδου με 40.50 και την τριάδα ολοκλήρωσε η Λουίζα Παπαντωνάτου με 43.20. 

Στα 5 χλμ. νικητής ήταν ο Δημήτρης Αρδάλης με 16.09, με τον Νίκο Γιώργο Παρθένη να ακολουθεί με 16.19 και ο Βασίλης Μουρελάτος έκλεισε την πρώτη τριάδα με 17.11. 

Στην απόσταση των 5 χλμ. την πρωτιά στις γυναίκες πήρε η Ελένη Οικονόμου με 20.12, ακολούθησε η Ειρήνη Βαλεροπούλου με 21.01 και στην τρίτη θέση ήταν η Άννα Πεγιά με 22.25. 

Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων με μεγάλο χορηγό την ERGO.

Ο αγώνας της Λάρισας είναι ο τελευταίος του καλοκαιριού, αφού η συνέχεα θα δοθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά.

Τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, καθώς και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης.

Κατεβάστε την εφαρμογή