Ολοκληρώθηκε στο Καρπενήσι το δεύτερο αναπτυξιακό καμπ μεσαίων αποστάσεων (vid)

Το δεύτερο αναπτυξιακό καμπ μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων ολοκληρώθηκε στο Καρπενήσι. Περίπου 50 αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 και Κ16 συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ του ΣΕΓΑΣ, της Περιφερειακής Ενότητας Καρπενησίου και του Δήμου της πόλης. 

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης υποδέχθηκαν τους αθλητές και τις αθλήτριες στο Καρπενήσι

Στην έναρξη του αναπτυξιακού καμπ τους αθλητές και αθλήτριες υποδέχθηκαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης.

Κατά τη διάρκεια του καμπ οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες είχαν τη δυνατότητα να προπονηθούν όλοι μαζί, να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες, και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια της αθλητικής τους και όχι μόνο σταδιοδρομίας. 

Το πρόγραμμα του καμπ περιλάμβανε για τα παιδιά διαλέξεις και ενημερώσεις για τα κίνητρα τους στον αθλητισμό, καθώς και προπονήσεις στους δασικούς δρόμους της περιοχής αλλά και στο στάδιο του Καρπενησίου. 

Οι αθλητές και αθλήτριες που μετείχαν στο αναπτυξιακό καμπ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διαδικτυακά με τις πρωταθλήτριες Γεωργία Δεσπολλάρη και Βασιλική Καλλιμογιάννη

Στο πρόγραμμα εντάχθηκε και πεζοπορία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να ανακαλύψουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής και να μάθουν μέσα από ξεναγήσεις την ιστορία του τόπου. Επίσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με τις πρωταθλήτριες Γεωργία Δέσπολλάρη και Βασιλική Καλλιμογιάννη

Οι προπονητές ενημερώθηκαν για τη φιλοσοφία της Ομοσπονδίας σχετικά με τον προπονητικό σχεδιασμό που αφορά τις αναπτυξιακές κατηγορίες. Μάλιστα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας ενημερώθηκαν από την ψυχολόγο της ομοσπονδίας, Φρόσω Πάτσου σχετικά με το πλαίσιο συνεργασίας με τους γονείς των αθλητών τους. 

Κατεβάστε την εφαρμογή