Οι βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2022

Το 2022 ήταν μια πλούσια χρονιά για τον ελληνικό στίβο. Μια χρονιά με μετάλλια, διακρίσεις, συγκινήσεις, επιτυχίες, που μας χάρισαν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στο πέρασμα τους από τα στάδια του πλανήτη.

Ο ΣΕΓΑΣ θα τιμήσει τους πρωταγωνιστές των σταδίων και τους προπονητές τους, σε μια όμορφη γιορτή σε ένα από τα επιβλητικότερα κτήρια της Αττικής, το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Η γιορτή θα γίνει την Παρασκευή (17/2) στις 17.30 και στη διάρκεια της θα βραβευτούν ακόμη σωματεία, καθώς και φορείς και προσωπικότητες, που βοηθούν τον κλασικό αθλητισμό και συμβάλουν στην διαρκή εξέλιξη του.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκη για την ευγενική παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου.

Το Δημοτικό θέατρο Πειραιά αποτελεί ένα μεγαλοπρεπές οικοδόμημα και είναι το κορυφαίο σωζόμενο ελληνικό θεατρικό κτίριο του 19ου αιώνα. Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φιλοξένησε για ένα μεγάλο διάστημα το Ιστορικό Αρχείο Πειραιά, τη Δημοτική Πινακοθήκη αλλά και φορείς και σωματεία της πόλης.

Η εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών, θα γίνει παραμονή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στο ΣΕΦ.

Κατεβάστε την εφαρμογή