Οι διαπιστεύσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου.

Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που επιθυμούν να καλύψουν τη διοργάνωση μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στέλνοντας email στο [email protected] με τα προσωπικά τους στοιχεία, καθώς και το μέσο που εκπροσωπούν, μέχρι την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στους φωτογράφους η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο θα είναι περιορισμένη και θα δοθεί προτεραιότητα στα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Περιορισμένη θα είναι η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο και στην ημερίδα κλειστού στις 15 Φεβρουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι φωτογράφοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Κατεβάστε την εφαρμογή