Ο στίβος κυρίαρχος στη γιορτή βραβεύσεων της ΕΟΕ

Τους αθλητές και τις αθλήτριες που όσους κατέκτησαν μετάλλια στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα της περασμένης χρονιάς, τίμησε η ΕΟΕ, σε μια όμορφη εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης, στις εγκαταστάσεις της.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στη διάρκεια της βράβευσης στην ΕΟΕ

Όπως είναι φυσιολογικό ο στίβος έκλεψε για μία ακόμη φορά την παράσταση, αφού στη διάρκεια του 2022 είχε τις περισσότερες διακρίσεις για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους Μίλτος Τεντόγλου και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για να παραλάβουν τα βραβεία τους, ενώ απουσίαζαν η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη που ζει στις ΗΠΑ και η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που είναι σε προετοιμασία στην Αυστραλία.

Γιάννης Γκάρτσιος, Εβίνα Παναγιώτου, Παύλος Κριαράς μαζί την εκπρόσωπο του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Τασούλα Κελεσίδου

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν και οι αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας. Τον στίβο εκπροσώπησαν οι Γιάννης Γκάρτσιος (τριπλούν), Εβίνα Παναγιώτου (επί κοντώ) και Παύλος Κριαράς (επί κοντώ), που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στη διοργάνωση της Μπάνσκα Μπίστριτσα.

Κατεβάστε την εφαρμογή