Ο Παύλος Κριαράς προετοιμάζεται με το βλέμμα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20

Ο Παύλος Κριαράς ανήκει στη νέα φουρνιά αθλητών και αθλητριών που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ20. Ο άλτης του επί κοντώ το 2024 θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην κατηγορία Κ20, ωστόσο με οδηγό τις εμπειρίες από τη συμμετοχή του στις κορυφαίες διοργανώσεις των δύο προηγούμενων ετών θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό.

Από τη Δευτέρα και για δέκα ημέρες θα βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη για προετοιμασία. Οι καιρικές συνθήκες στη Ρόδο δεν είναι πολύ καλές κι έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε άλματα. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δύο κλειστοί χώροι, στους οποίους θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε απρόσκοπτα την προπόνηση μας“, είπε ο προπονητής του Κώστας Τσαταλός και συμπλήρωσε:

Ο στόχος της χρονιάς είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Λίμα εκεί όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος. Πέρυσι είχε καλή σεζόν και κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ νεότητας. Το ατομικό του 5,10 μ. του δίνει τη δυνατότητα να βρεθεί στην εξάδα. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι ο τελικός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιους αγώνες και στη χειμερινή σεζόν, ώστε να βρει από νωρίς το ρυθμό του“.


Ο Κριαράς μια εβδομάδα μετά τη διοργάνωση του Μάριμπορ αγωνίστηκε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, ωστόσο μια ενόχληση στη μέση δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει την παρουσία που θα ήθελε. Ο νεαρός έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 5,10μ. και στον ανοιχτό 5,05μ. από τη διοργάνωση του Μάριμπορ.


Κατεβάστε την εφαρμογή