Ο Μιχάλης Αναστασάκης επιστρέφει δυνατός στο μίτινγκ της Λεμεσού (25/5)

Ο Μιχάλης Αναστασάκης έχει επιστρέψει για τα καλά σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, μετά το χειρουργείο που έκανε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας μπορεί να έχασε τους αγώνες του Φεβρουαρίου, ωστόσο κέρδισε τον απαραίτητο χρόνο για την αποκατάσταση, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους αγώνες της θερινής περιόδου.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου αναμένεται να κάνει τον πρώτο του δυνατό αγώνα στο μίτινγκ της Λεμεσού στις 25 Μαΐου και διαδοχικά θα συμμετάσχει στα “Βενιζέλεια- Χανιά” στις 28 του ίδιου μήνα, στο Φεστιβάλ Τρίπολης (3/6) και στο Εαρινό Πρωτάθλημα στις Σέρρες (10-11/6), που θα αποτελέσει και πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια.

Ο Αναστασάκης το 2022 ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά πετυχαίνοντας μάλιστα την δεύτερη (77,30 μ.) και τρίτη (77,11 μ.) επίδοση της καριέρας του, ωστόσο στάθηκε άτυχος καθώς ο τραυματισμός δεν του επέτρεψε να έχει τη συνέχεια που ήθελε και να διεκδικήσει μια παρουσία ανάλογη των δυνατοτήτων του.

Ο αθλητής θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης (19-27/8) είτε κυνηγώντας το όριο των 78,00 μ., είτε μέσω του συστήματος ράνκινγκ.

Κατεβάστε την εφαρμογή