Ο Καραλής πέρασε τα 5,72 μ. στην Κροατία κι …έφυγε για Τουρκία

Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε σήμερα τον τελευταίο του αγώνα πριν το κορυφαίο γεγονός της σεζόν κι έδειξε πως είναι στην κατάσταση που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει τη διάκριση στη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης.

Ο νεαρός αθλητής ξεπέρασε τα 5,72 μ και κατέλαβε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Όσιγεκ σημειώνοντας μάλιστα και ρεκόρ διοργάνωσης.

Ο 24χρονος ξεκίνησε τον αγώνα του με έγκυρο άλμα στα 5,42 μ. άφησε τα δύο επόμενα ύψη και πέρασε με την πρώτη τα 5,62 μ., ενώ δε δοκίμασε στο 5,67 μ. για να περάσει με την πρώτη το 5,72 μ., ενώ επέλεξε έπειτα να δοκιμάσει στο 5,82 μέτρα. Ο αθλητής του Χάρη Καραλή είναι σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και στο σημερινό αγώνα κι έχει κάθε λόγο να σκέφτεται τη διάκριση στην Κωνσταντινούπολη.

Δεύτερος στο επί κοντώ ήταν ο Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία) με 5,72 μ. και τρίτος ο Γκίλαντ Λάντβιγκ (Γερμανία) με 5,62 μέτρα.

Στο κροατικό μίτινγκ συμμετείχε και η Ελένη Πόλακ, που όμως δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε. Η έμπειρη αθλήτρια έμεινε στα 4,17 μ., καθώς στη συνέχεια δεν υπερέβη τα 4,27 μέτρα και κατέλαβε την έκτη θέση. Πλέον η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη στρέφει την προσοχή της στους αγώνες του ανοιχτού.

Κατεβάστε την εφαρμογή