Ο Καραλής επέστρεψε με … φασαρία και χαμό στην Ελλάδα!

Η άφιξη του Εμμανουήλ Καραλή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έκανε την ίδια …φασαρία, με την επιτυχία του στη Γλασκόβη.

Η Σοφία Σακοράφα με τον Εμμανουήλ Καραλή και τον προπονητή του Χάρη Καραλή

Ο νέος χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του. Με το χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπο του και να υπερνικά την κούραση από το ταξίδι, ο πρωταθλητής στο επί κοντώ επέστρεψε στην Αθήνα με την αυτοπεποίθηση στα ύψη ενόψει των αγώνων του ανοιχτού. Τον 25χρονο αθλητή υποδέχθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Καρατζά.

Εκεί ήταν και η παρέα του που είναι δίπλα του από τα παιδικά του χρόνια, παιδιά με τα οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό χρόνια. Μάλιστα φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο αεροδρόμιο με καραμουζες.

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

“Είμαι κουρασμένος από το χθεσινό μου αγώνα, αφού δεν κοιμήθηκα το βράδυ, ωστόσο είμαι καλά, είμαι χαρούμενος και αυτό που θέλω τώρα είναι να ξεκουραστώ την επόμενη εβδομάδα και να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον ανοιχτό. Ο σκοπός μου στους μεγάλους αγώνες είναι να εκτελώ τις οδηγίες του προπονητή μου σωστά. Ο προπονητής μου πήρε τις σωστές αποφάσεις και σε σχέση με τα κοντάρια και σε σχέση με τους στυλοβάτες. Οπότε πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στον προπονητή μου Χάρη Καραλή”. Ο Καραλής κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο μοίρασε αρκετά αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες με ανθρώπους που του έδιναν συγχαρητήρια για την παρουσία του. “Είναι όμορφο να βλέπεις τους ανθρώπους να σε στηρίζουν. Οπότε το λιγότερο που έχω να κάνω είναι να δώσω ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία “.

Ο Καραλής αναφέρθηκε και στην …άτυπη κόντρα του με τον φίλο και συναθλητή του Μίλτο Τεντόγλου. “Τον νίκησα, αυτή τη φορά και είπε πως θα το δηλώσει και στις κάμερες! Το 8,22μ. που πέτυχε ο Μίλτος αντιστοιχεί σε 5,72μ. στο επί κοντώ”

“Συνέχισε έτσι μας έκανες περήφανους. Ο αγώνας σου μας ενέπνευσε και μας έδειξε πώς δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ”, είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, στον Καραλή όταν τον αγκάλιασε για να τον συγχαρεί.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα με τον Δημήτρη Τσιάμη και το μέλος της ΕΠΥΑ Λούλα Καρατζά

Στην Αθήνα επέστρεψε και ο Δημήτρης Τσιάμης. “Δεν ήταν ο αγώνας αυτός που ήθελα. Κρατάω τη συμμετοχή και προχωράω για τον ανοιχτό. Η ομάδα είναι πραγματικά σαν οικογένεια. Με τα περισσότερα παιδιά είμαστε κοντά όλο το χρόνο και όχι μόνο στους αγώνες. Αγκαλιάζουμε και τα νέα παιδιά και τα στηρίζουμε”, είπε ο αθλητής.

Ο Καραλής αφού μίλησε στους δημοσιογράφους αφέθηκε στους φίλους του, που τον αγκάλιασαν και τον σήκωσαν στους ώμους του. “Εννοείται και θα ερχόμασταν να τον υποδεχθούμε, είμαστε μαζί από μικρά παιδιά”, είπε ο Ανδρέας Μυτακίδης παλιός αθλητής του επί κοντώ. Μαζί τους ήταν και ο παλιός πρωταθλητής Νίκος Νεράτζης.

“Πάντα είμαστε δίπλα στον Εμμανουήλ. Στο άκυρο στα 5,50μ. ανησύχησα λίγα, αλλά τελικά όλα καλά. Μιλάμε συχνά για το επί κοντώ και αν χρειαστεί του δίνω και συμβουλές “, είπε γελώντας ο Νεράντζης.

Κατεβάστε την εφαρμογή