Ο ΓΣ Πήγασος Αγίου Δημητρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο ΓΣ Πήγασος Αγίου Δημητρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Παρασκευή (9/2) στην κατάμεστη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές/αθλήτριες του συλλόγου, που ξεχώρισαν το έτος 2023.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στην προπονήτρια Βασιλική Παναγιωτοπούλου για την πολυετή προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό και στον πρώην πρωταθλητή και κάτοχο μέχρι σήμερα του Πανελληνίου ρεκόρ στον Μαραθώνιο Σπύρο Ανδριόπουλο για τις επιτυχίες του στον Κλασσικό Αθλητισμό.

Το τμήμα Ρίψεων του συλλόγου μετά της προπονήτριάς του απένειμε αναμνηστικό αγαλματίδιο στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου κ. Μαμαλάκη Στέλιο και του ευχήθηκαν καλή θητεία και δύναμη στο έργο του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες του αθλητικού και πολίτικού χώρου όπως ο Βουλευτής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Οικονόμου, το μέλος του συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Νίκος Τσώνης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά Θεόδωρος Βόσσος ,ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων Δημήτρης Πάππας, ο Υπεύθυνος αναπτυξιακών Ομάδων Στέφανος Ματάκης.

Κατεβάστε την εφαρμογή