Ο Ελληνικός Κλασικός Αθλητισμός στο Νέο Ολυμπιακό Ορίζοντα, μέσα από τη σύνθεση των απόψεων και προτάσεων του συνόλου των ανθρώπων του.

Mέσα από τη σύνθεση των απόψεων και προτάσεων του συνόλου των ανθρώπων του.

          Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. συνεχίζει και δίνει το λόγο στους ανθρώπους της οικογένειας του στίβου, προκειμένου μέσα από το διάλογο και την τεκμηριωμένη κατάθεση προτάσεων, η βάση αλλά και η κορυφή του ελληνικού στίβου να γίνουν μελλοντικά ακόμη ισχυρότερες.

          Η Ομοσπονδία μας από την περσινή αγωνιστική χρονιά επέλεξε να δώσει το δικαίωμα στους προπονητές να είναι εκείνοι που θα αποφασίζουν για σημαντικά αγωνιστικά θέματα. Αυτό το πέτυχε μέσα από την νέα κάθετη δομή, με τους δύο τεχνικούς διευθυντές Εθνικών ομάδων, τους τεχνικούς συμβούλους αναπτυξιακού  – σωματειακού αθλητισμού, τους συντονιστές ανά τομέα αθλημάτων και τους τεχνικούς συμβούλους ανά Ε.Α.Σ., να αποτελούν τη σύνδεση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με τους προπονητές και τους αθλητές μας σε όλα τα στάδια της χώρας.

          Μετά το τέλος όλων των πανελληνίων πρωταθλημάτων επόμενος στόχος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. είναι να προχωρήσει σε μια ανοιχτή συζήτηση με την κατάθεση απόψεων και προτάσεων από τους προπονητές, τα μέλη των Δ.Σ. των σωματείων και των Ε.Α.Σ. και τα μέλη των επιτροπών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό, με στόχο μια πετυχημένη και φιλόδοξη συνέχεια στο νέο  ολυμπιακό ορίζοντα.

          Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των απόψεων και προτάσεων,  ειδική επιτροπή θα τις παραλάβει και θα τις κωδικοποιήσει, για να τις παραδώσει στις αντίστοιχες επιτροπές οι οποίες, με διευρυμένη σύνθεση,  θα τις επεξεργαστούν και θα διαμορφώσουν τις εισηγήσεις τους στο Δ.Σ το οποίο θα  επικυρώσει τις όποιες αλλαγές.

          Η κατάθεση των απόψεων και προτάσεων θα ξεκινήσει τη Πέμπτη  4 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 24.00.

          Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν  τις απόψεις – προτάσεις τους μέσα από το site του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., στην ενότητα Ανάπτυξη και στο πεδίο Προτάσεις.

          Στο πεδίο αυτό, με αναφορά σε όσα ισχύουν μέχρι σήμερα για τη διευκόλυνση όλων, θα υπάρχουν τα κυριότερα κεφάλαια από το αγωνιστικό πλαίσιο και τις «τεχνικές διατάξεις – κανονισμούς» των πρωταθλημάτων και αγώνων, τις εθνικές μας ομάδες, την αξιολόγηση των σωματείων και την επιμόρφωση, πάνω στα οποία θα κατατεθούν οι προτάσεις των μελών της οικογένειας του στίβου.

          Καλούμε τους προπονητές, τα μέλη των Δ.Σ. των σωματείων και των Ε.Α.Σ. και τα μέλη των επιτροπών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. να συμμετέχουν μαζικά με την κατάθεση απόψεων και προτάσεων έχοντας λόγο στη νέα πορεία του ελληνικού στίβου.

Κατεβάστε την εφαρμογή