Ανακοινώθηκε η ανεπίσημη αξιολόγηση των σωματείων, ο ΑΓΣΙ στην κορυφή για το 2023

Με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου ολοκληρώθηκαν τα εθνικά πρωταθλήματα του 2023.

Η αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας προχώρησε στην ολοκλήρωση και ανακοίνωση της ανεπίσημης αρχικής αξιολόγησης – κατάταξης των σωματείων για το 2023.

Στην κορυφή της αξιολόγησης βρίσκεται ο ΑΓΣ Ιωαννίνων – ήταν πρώτος και το 2020 – και ακολουθεί , οριακά δεύτερος, ο περσινός νικητής ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος.

Πρώτο σωματείο της Αττικής είναι ο ΣΑΚΑ στην τρίτη θέση, που διατήρησε μια θέση ψηλά στην κατάταξη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρουσία του ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου στην ένατη θέση, καθώς και του ΝΓΣ Ηρακλή στην 10η.

Σημαντική άνοδο παρουσίασε και ο ΟΦΗ, που είναι στην τέταρτη θέση, ενώ σταθερά στην πρώτη δεκάδα παρέμειναν οι ΓΣ Κηφισιάς, ΓΣ Σέρρες 93, ΓΣ Γλυφάδας και ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας.

Οι ΕΑΣ και τα σωματεία έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν αναλυτικά τις βαθμολογίες των αξιολογούμενων αγώνων και εάν υπάρξουν σχετικά ερωτήματα, διευκρινήσεις ή οποιαδήποτε παράλειψη, θα πρέπει να ενημερώσουν το Γραφείο Ανάπτυξης το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.

Μετά από την παραπάνω ημερομηνία η αξιολόγηση – κατάταξη των σωματείων θα κατατεθεί στην επιτροπή Αναπτυξιακού – Σωματειακού αθλητισμού και στη συνέχεια στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ για την τελική επικύρωση.

Η αναλυτική αξιολόγηση

Η πρώτη δεκάδα της αξιολόγησης
ΑΓΣ Ιωαννίνων 11.891
ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος 11.832
ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών 10.545
ΟΦΗ 8.588
ΓΣ Κηφισιάς 8.466
ΓΣ Σέρρες 93 7.319
ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας 7.166
ΓΣ Γλυφάδας 7.154
ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου 6.236
ΝΓΣ Ηρακλής 6.220

Κατεβάστε την εφαρμογή