Ντεμπούτο Κυριακοπούλου στη Γαλλία, ελληνικές παρουσίες στην Προύσα

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκινάει το Σάββατο (14/1) τους αγώνες της στο μίτινγκ στην πόλη Μπορντο της Γαλλίας.

Η όγδοη ολυμπιονίκης του Τόκιο επιστρέφει στην αγωνιστική δράση του κλειστού στίβου, από την οποία απουσίαζε το 2022, με στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή στον πρώτο της αγώνα της σεζόν θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, σε μια χρονική περίοδο, που ακόμη διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η έμπειρη αθλήτρια κάνει τον πρώτο της αγώνα, από τον περασμένο Ιούλιο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον .

Η Ελληνίδα είναι το μεγαλύτερο όνομα του αυριανού μίτινγκ, ωστόσο ξεχωρίζουν ακόμη η έμπειρη Νινόν Σαπέλ (Γαλλία) και η νεαρή Μαργκότ Σεβιέρ (Γαλλία). Στο ίδιο μίτινγκ θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν και ο Αντώνης Σάντας.

Ελληνική παρουσία στην Προύσα

Το γκρουπ του Μιχάλη Αναγνώστου ταξιδεύει σήμερα από τη Νότιο Αφρική για την Ελλάδα, αφού ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της χειμερινής δράσης και ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Η Ανθή Κυριακοπούλου, ο Χαρίδημος Ξενιδάκης και ο Μπάμπης Λαγός θα ταξιδέψουν αύριο για την Αλεξανδρούπολη κι από εκεί οδικώς θα φτάσουν στην Προύσα.

Οι τρεις δρομείς θα αγωνιστούν στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη της Τουρκίας, την Κυριακή (15/1) στον πρώτο από μία σειρά αγώνων, που αναμένεται να κάνουν στη διάρκεια της σεζόν.

Κατεβάστε την εφαρμογή