Νίκη Πανταζή στο Γκέτεμποργκ με άλμα στα 16,33 μ.

Ο Ανδρέας Πανταζής αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ και κατέλαβε την πρώτη θέση στο τριπλούν με άλμα στα 16,33 μ., επίδοση που αποτελεί φετινό του ρεκόρ.

Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού δείχνει σε κάθε αγώνα να βρίσκει το ρυθμό του, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, του στόχου του για τη χειμερινή περίοδο. Ο αθλητής πέτυχε το μεγαλύτερο άλμα στην έκτη προσπάθεια, ενώ είχε δύο ακόμη προσπάθειες πάνω από τα 16,00μ., την δεύτερη (16,15 μ.) και την τρίτη (16,02 μ.).

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 16,05 μ. και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ. Οι δύο αθλητές διεκδικούν την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης μέσω του ράνκινγκ, καθώς βρίσκονται εντός την πρώτης 18αδας που δίνει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση.

Στο ύψος η Ελευθερία Χριστογεώργου κατέλαβε την τρίτη θέση με 1,78 μέτρα. Η αθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της στα 1,70 μ., πέρασε με την πρώτη το 1,74 μ., με την τρίτη το 1,78 μ. και απέτυχε στο 1,81 μέτρα. Η αθλήτρια θα κάνει τον επόμενο αγώνα της το Σάββατο (4/2) στο μίτινγκ ύψους στο Χουστοπέτσε.

Κατεβάστε την εφαρμογή