Νίκη και φετινό ρεκόρ για την Πόλακ με 4,56 μ.

Η Ελένη Πόλακ αγωνίστηκε σήμερα σε μίτινγκ της Κροατία και αναδείχθηκε νικήτρια με άλμα στα 4,56 μέτρα.

Η δεύτερη πριν από λίγα 24ωρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού με 4,30 μ. έκανε πολύ καλό αγώνα και βελτίωσε το φετινό της 4,50 μέτρα.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ξεπέρασε με την πρώτη τα 4,21 μ. με τη δεύτερη τα 4,31 μ. με την πρώτη τα 4,41 μ. κι έπειτα άφησε τα 4,46 μ. για να περάσει με την πρώτη τα 4,51 μ. και στη συνέχεια τα 4,56 μέτρα.

Η Πόλακ δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί και πάλι σε επιδόσεις πάνω από τα 4,50 μ. – τρίτος φετινός αγώνας πάνω από αυτό το ύψος – που θα της δώσουν το δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η αθλήτρια έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης.

Έκτος ο Μέρλος στην Τσεχία

Τον τελευταίο αγώνα του στη χειμερινή σεζόν πραγματοποίησε ο Αντώνης Μέρλος στην πόλη Νεχβίζντι της Τσεχίας. Ο αθλητής ξεπέρασε με την τρίτη 2,18 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 2,22 μ., επίδοση που θα αποτελούσε ρεκόρ του στον κλειστό στίβο. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου ολοκληρώνει τη χρονιά με άλμα στα 2,21 μ. από το μίτινγκ του Λουξεμβούργου. Νικητής του αγώνα ήταν ο Κορεάτης Γου με 2,30 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή