Νέα νίκη με σταθερότητα στα 1,91 μ. για την Τατιάνα Γκούσιν

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και σταθερότητα σε άλματα πάνω από το 1,90 μ. έδωσε το Σάββατο (10/2) η Τατιάνα Γκούσιν

Η πρωταθλήτρια του ύψους πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Χουστοπέτσε με άλμα στο 1,91 μ., ενώ στην συνέχεια προσπάθησε να ξεπεράσει το 1,93 μ., χωρίς να το καταφέρει. Παρόλα αυτά έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου… 

Η άλτρια που προπονείται με την Ιωάννα Σιώμου ξεκίνησε τον αγώνα της στο 1,78 μ. που πέρασε με την πρώτη, χρειάστηκε δύο προσπάθειες για το 1,83 μ. και στην συνέχεια ξεπέρασε με την πρώτη το 1,87 μ. και 1,91 μέτρα.

Αυτός ήταν ο τέταρτος αγώνας για τη χειμερινή περίοδο για την Γκούσιν και έδειξε για μια ακόμη φορά αξιοθαύμαστη σταθερότητα στα άλματα στο 1,90 μέτρα. Το 1,91 μ. που σημείωσε σήμερα είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση που την είχε σημειώσει και στο μίτινγκ του Μιραμάς. 

Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν φοβερή”, είπε η Γκούσιν στον αγωνιστικό χώρο ευχαριστώντας το κοινό που είναι “εκπαιδευμένο” αφού το συγκεκριμένο μίτινγκ αποτελεί παράδοση για τους άλτες του ύψους. 

Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να καταφέρω να ξεπεράσω το 1,93 μ. γιατί φαίνεται ότι είναι ένα ύψος που το έχω. Ελπίζω να το πετύχω στον επόμενο αγώνα μου που είναι στο Βελιγράδι”, κατέληξε η 30χρονη άλτρια που την Τρίτη (13/2) αγωνίζεται στο μίτινγκ της σερβικής πρωτεύουσας. 

Δεύτερος ο Μέρλος στις Βρυξέλλες

Ο Αντώνης Μέρλος αγωνίστηκε σήμερα σε μίτινγκ ύψους στις Βρυξέλλες και κατέλαβε την δεύτερη θέση με άλμα στα 2,20 μέτρα. Ο αθλητής συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, λίγες ημέρες από το 2,21 μ. στο Λουξεμβούργο. Ο αθλητής στη συνέχεια δοκίμασε στα 2,23μ. προκειμένου να ξεπεράσει το ατομικό 2,21 μ. στο κλειστό.

Ατομικό ρεκόρ ο Εμμανουήλ Σγουρός

Ο Εμμανουήλ Σγουρός πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στα 3.000 μ. σε αγώνες στη Βοστώνη. Ο αθλητής διένυσε την απόσταση σε 8.02.00 που πλησίασε το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού της κατηγορίας Κ23 του Αντώνη Παπαντώνη.

Κατεβάστε την εφαρμογή