Νέα νίκη για Ζάλτο, δεύτερη θέση για Πολυχρονίου στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα

Ο Κώστας Ζάλτος συνεχίζει τις σταθερές εμφανίσεις στη σεζόν που δείχνουν ικανές να τον φτάσουν μέχρι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ο Έλληνας αθλητής αγωνίστηκε στο Περιφερειακό Κολεγιακό πρωτάθλημα Big 10 στο Μπλούμονγκντον της Ιντιάνα και κατέλαβε την πρώτη θέση στη σφυροβολία με βολή στα 74,93 μέτρα.

Ο αθλητής ξεκίνησε με 70,48 μ. και συνέχισε διαδοχικά στα 73,14 μ., 73,35 μ., 72,81 μ., 73,29 μ. και σημείωσε την μεγαλύτερη βολή στην τελευταία του προσπάθεια. Ο Ζάλτος θα συνεχίσει τους αγώνες του στις ΗΠΑ κι αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τον Ιούνιο. Ο αθλητής πριν περίπου 15 ημέρες πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 75.27 μέτρα.

Ο Νίκος Πολυχρονίου αγωνίστηκε στην περιφέρεια PAC 12 στην Καλιφόρνια κι έκανε κι αυτός πολύ καλή παρουσία. Ο αθλητής κατέλαβε την δεύτερη θέση στη σφυροβολία με 71,02 μ. και συνέχισε κι αυτός με καλές βολές την παρουσία του στη σεζόν. Ο Πολυχρονίου ανήκει στην κατηγορία Κ23 και θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας του. Ο Πολυχρονίου έχει πετύχει φέτος 72,58 μ., που είναι ατομικό του ρεκόρ.

Κατεβάστε την εφαρμογή