Μοναδικές στιγμές στο Piraeus Street Long Jump – τρίτη επίδοση στην Ευρώπη από την Γκαρντάσεβιτς

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Πειραιά ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Πειραιά.

PIRAEUS STREET LONG JUMP (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Το Piraeus Street Long Jump συγκέντρωσε μπροστά στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ορισμένους από τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του μήκους. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης ξεκίνησε με το μήκος των Γυναικών εκεί όπου ξεχώρισε για μία ακόμη φορά η Μιλίτσα Γκαρντάσεβιτς (Σερβία) η οποία “προσγειώθηκε” στα 6,77 μέτρα. Η αθλήτρια ανέβηκε στην τρίτη θέση της Ευρώπης και επιβεβαίωσε πως φέτος είναι σε θέση να διεκδικήσει τη διάκριση σε μεγάλες διοργάνωσης.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις όμως δε σταμάτησαν μόνο στην αθλήτρια από τη Σερβία. Η Αλίνα Ρόταρου – Κότμαν (Ρουμανία) ήταν δεύτερη με 6,71 μ. και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ. Η σπουδαία Αντζελίνα Τόπιτς άφησε για λίγο το ύψος, το αγώνισμα στο οποίο έχει ήδη κατακτήσει μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις για να αγωνιστεί στο μήκος. Η νεαρή αθλήτρια ήταν τρίτη με 6,52 μ. (0,4) δείχνοντας για μία ακόμη φορά το ταλέντο της.

PIRAEUS STREET LONG JUMP (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)


Η Αναστασία Σαρλάνη ήταν 8η με 6,07 μ. (0,6), ενώ η Σπυριδούλα Καρύδη που επανέρχεται από θλάση στο δικέφαλο είχε τρία άκυρα άλματα και πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα των Σερρών.

Οι αθλήτριες στο μήκος είχαν τον ρυθμό της μουσικής και την έντονη υποστήριξη των φίλων του στίβου που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.

PIRAEUS STREET LONG JUMP (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Δείτε αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή