Μόναχο 2022: Συγκινητική υποδοχή της ομάδας στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (vid)

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψε στο ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας, χαρούμενη και ικανοποιημένη από το χρυσό μετάλλιο, αλλά και αρκετά καταβεβλημένη από την αναμονή που ακολούθησε κατά τον έλεγχο ντόπινγκ και την αναχώρηση για το ξενοδοχείο της ομάδας.

Η εικόνα που αντίκρυσε μπαίνοντας στο λόμπι του Leonardo Royal απομάκρυνε από πάνω της την κούραση κι έφερε νέα δάκρυα χαράς στα μάτια της. Τα μέλη της ελληνικής ομάδας, αθλητές αθλήτριες προπονητές ήταν εκεί παραταγμένα και την υποδέχθηκαν με ένα δυνατό όλε και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα της, σε μια γιορτή που οργάνωσε με επιτυχία η Κατερίνα Στεφανίδη και ανταποκρίθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας. Η συνέχεια αναμενόμενη, αφού όλοι της έδωσαν συγχαρητήρια, την αγκάλιασαν και φρόντισαν να δουν το χρυσό τους μετάλλιο. Η χώρα μας θα έχει σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ακόμη μετάλλιο και να ζήσει και πάλι ανάλογες στιγμές με τον Μίλτο Τεντόγλου στον τελικό του μήκους.

Τα μέλη της αποστολής μας έδειξαν για μία ακόμη φορά σήμερα πως είναι ομάδα και πως είναι όλοι μαζί τόσο στις δυσκολίες, όσο και στις επιτυχίες.

Κατεβάστε την εφαρμογή