Μόναχο 2022: Ευχές, συμβουλές κι ένα δυνατό χειροκρότημα

Το φινάλε της σημερινής συγκέντρωσης της εθνικής μας ομάδας στο Leonardo Roayl συνοδεύτηκε από ένα δυνατό και χειροκρότημα δείγμα του θετικού κλίματος αθλητών και αθλητριών ενόψει της έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι αθλητές και αθλήτριες άκουσαν ευχές και συμβουλές από τον αρχηγό αποστολής Γιάννη Λιούμπα, από το μέλος της ΕΑ και του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκου, καθώς και από τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου, στην καθιερωμένη συγκέντρωση πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση.

Μεγάλη τιμή να είστε εδώ και να αγωνίζεστε σε αυτό το στάδιο όπου στο παρελθόν έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες. Προσπαθούμε για εσάς, ενώ όσα κάνουμε θέλουμε να έχουν θετικό αντίκτυπο και στις επόμενες γενιές. Θέλουμε να βελτιωθούν τα πράγματα στη χώρα μας με τα στάδια, τα κίνητρα και τα οικονομικά. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για την πορεία σας εδώ“, είπε ο αρχηγός αποστολής Γιάννης Λιούμπας ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και της προέδρου, Σοφία Σακοράφα.

Πιστεύω πως θα εκπροσωπήσετε επάξια τη χώρα μας στη διοργάνωση και θα διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό. Έχετε τις ευχές της προέδρου και της διοίκησης. Να στηρίξουμε και να χειροκροτήσουμε ο ένας τον άλλο για να μπορέσουν όλοι να πετύχουν τους στόχους τους“, είπε ο Παναγιώτης Δημάκος.

Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον να αγωνίζεται σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπείτε και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό. Και κάνετε το για εσάς, ώστε την επόμενη ημέρα να μην πείτε μπορούσα να έχω κάνει κάτι καλύτερο. Η διοργάνωση αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να πετύχετε τους στόχους σας. Αν είστε κοντά στις επιδόσεις σας θα είστε σε καλά πλασαρίσματα“, είπε αρχικά ο Μελέτογλου, που στη συνέχεια ενημέρωσε την ομάδα για τεχνικά ζητήματα, για τις εγκαταστάσεις, ενώ τους μοίρασε και τους αριθμού συμμετοχής.

Στο ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας έφτασαν σήμερα και τα τελευταία μέλη της αποστολής μας. Οι Αντιγόνη Ντριμπιώτη, Κυριακή Φιλτισάκου, Έφη Κουρκουτσάκη και Χριστίνα Παπαδοπούλου, ταξίδεψαν από την Ιταλία στο Μόναχο, έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας τους.

Κατεβάστε την εφαρμογή