Μόναχο 2022: Και τώρα ο τελικός για τον Μίλτο Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου μπορεί να σπατάλησε περισσότερο χρόνο σε σχέση με άλλες φορές, στον προκριματικό του αγωνίσματος, κάνοντας τρία άλματα, ωστόσο ο στόχος του για τον αυριανό τελικό παραμένει ίδιος. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άλμα στα 7,94 μ., που του έδωσε την πρώτη θέση στο γκρουπ του και την δεύτερη στο σύνολο των δύο γκρουπ και πλέον σκέφτεται τον αυριανό τελικό. Ο αθλητής ξεκίνησε με 7,66 μ. συνέχισε με 7,80 μ. (0,6) και πέτυχε 7,94 μ. (0,4) σε έναν αγώνα, που όπως είπε και ο ίδιος είχε αρκετά προβλήματα με τη φόρα του, αλλά και με τον μαλακό ελαστικό τάπητα.

Την καλύτερη επίδοση του προκριματικού πέτυχε ο Τόμπιας Μόντλερ (Σουηδία) με 8,06 μ., ενώ σε καλή κατάσταση έδειξε πως είναι και ο Εουσέμπιο Καθέρες με 7,93 μέτρα.


Ο Τελικός του μήκους θα γίνει το βράδυ της Τρίτης (21.27) εκεί όπου ο αθλητής μας θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό που κατέκτησε πριν από τέσσερα χρόνια στο Μόναχο, ενώ στοχεύει και στο ρεκόρ διοργάνωσης, το οποίο είναι 8,47 μέτρα.

Ο “χρυσός” ολυμπιονίκης του Τόκιο ακόμη και σε μία κακή ημέρα καταφέρνει να βρει τον τρόπο και να πετύχει αυτό που πρέπει.

Κατεβάστε την εφαρμογή