Μόναχο 2022: Η μοναδική Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψε στην Ελλάδα

Πλήθος κόσμους έδωσε, όπως άλλωστε αναμενόταν, το παρών στην επιστροφή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποτελεί το πρόσωπο των ημερών, καθώς πέτυχε το μοναδικό επίτευγμα της κατάκτησης των δύο χρυσών μεταλλίων στη διοργάνωση στα 20χλμ. και 35χλμ., κάτι που δεν έχει κάνει κανείς άλλος Έλληνας αθλητής ή αθλήτρια. Η 38χρονη έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τον προπονητή της Ναπολέων Κεφαλόπουλο και τις συναθλήτριες της Χριστίνα Παπαφοπούλου και Έφη Κουρκουτσάκη.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 2022 / ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)


Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τους υποδέχθηκαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Νίκος Τσώνης και Κωνσταντίνα Ρετσινά, το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Καρατζά, καθώς και η πρόεδρος του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, Χριστίνα Δέσκου. Η κ. Σακοράφα συνεχάρη τις αθλήτριες για την προσπάθεια που έκαναν και ιδιαίτερα την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για τον άθλο των δύο χρυσών μεταλλίων, που πέρα από ένα σπουδαίο αθλητικό αποτέλεσμα, δείχνει και τη στάση της για τη ζωή.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας είχε την χαρά να δώσει τα συγχαρητήρια της και σε έναν άλλο σπουδαίο Έλληνα αθλητή, τον Λευτέρη Πετρούνια, που επέστρεφε στην Ελλάδα με τη ίδια πτήση.

“Τώρα θα χαρώ τη στιγμή μου κι έπειτα θα συνεχίσω την προετοιμασία θέτοντας τους νέους στόχους με το προπονητή μου. Πάμε βήμα, βήμα έχουμε μπροστά μας Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κι έπειτα τους Ολυμπιακούς Αγώνες”, είπε μεταξύ άλλων η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.

Η Ντρισμπιώτη λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα έστειλε, μέσα από τα social της Ομοσπονδίας, το δικό της μήνυα για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Κατεβάστε την εφαρμογή