Μόναχο 2022: Η Αναστασίου προκρίθηκε στον ημιτελικό των 200 μ.

Η Άρτεμις Αναστασίου προκρίθηκε στον ημιτελικό των 200 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. Η αθλήτρια τερμάτισε στην τέταρτη θέση της σειράς της με 23.38 (0,3), επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό της 23.31 και που της έδωσε την 13η θέση στο σύνολο των σειρών. Ο ημιτελικός θα γίνει το απόγευμα στις 21.37 (ώρα Ελλάδος). Την καλύτερη επίδοση του πρώτου γύρου έκανε η Τζόντι Γουίλιαμς με 22.92, η μόνη που έτρεξε κάτω από τα 23.00.

“Είχα λίγο άγχος καθώς ήθελα να περάσω στον επόμενο γύρο. Τώρα θα μπω πιο ήρεμη στον αγώνα για να κάνω κάτι καλό για εμένα. Είχα πάρα πολύ κακή αντίδραση, άργησα να φύγω. Τέταρτη φορά φέτος έτρεξα στο 23.3. Είμαι σε κατάσταση για ατομικό ρεκόρ. Θέλω το απόγευμα να κάνω ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Δεν με προβληματίζει όπου τόσο κοντά θα κάνω δύο κούρσες. Είχα κάνει πολύ προπόνηση, οπότε δεν με ανησυχεί”.

Πολύ ωραία εμπειρία. Είναι η πρώτη μου φορά και ζω την κάθε στιγμή. Για εμένα η φετινή χρονιά θα είναι η αρχή για κάτι καλύτερο. Στον ημιτελικό των 200 μ. θα τρέξει και η Ολίβια Φωτοπούλου, που τερμάτισε σε 23.40.

Κατεβάστε την εφαρμογή