Μίλτος Τεντόγλου: “Ήταν μια κακή ημέρα, για τον τελικό ο στόχος παραμένει υψηλός”

Λίγο ενοχλημένος με τη σημερινή του εμφάνιση, αλλά καθόλου ανήσυχος για τον αυριανό τελικό παρουσιάστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά τον προκριματικό του μήκους, εκεί όπου ολοκλήρωσε τον αγώνα του με 7,94 μέτρα. Ο αθλητής μας είχε κάποια προβλήματα με τη φόρα του, εξαιτίας του ανέμου που άλλαζε διαρκώς, ωστόσο θεωρεί πως με τις απαραίτητες διορθώσεις αύριο θα είναι σε θέση να πετύχει το στόχο του.

“Ήμουν σε κακή ημέρα σήμερα δεν μου έβγαινε τίποτα. Ήταν αυτές οι ημέρες που δε ήθελα να πηδήσω καν, αν είχα προπόνηση σήμερα θα έλεγα στου προπονητή μου να μην κάνω. Δεν ήταν η φόρα μου αυτή, όσο πήγαινε την έφτιαχνα λίγο, αλλά δεν ήταν αυτό που θα ήθελα. Με ενοχλούσε ο άνεμος αρκετά. Εκεί που θεωρητικά είχα ευνοϊκό, εγώ το ένοιωθα εντελώς αντίθετο”, ο αθλητής στάθηκε και στον ελαστικός τάπητας. “Είναι κακός, πολύ αργός και μου δημιούργησε προβλήματα. Αυτό που προέχει τώρα είναι να βρω τη φόρα μου”, συμπλήρωσε.

Σχετικά με το τι περιμένει στον αυριανό τελικό, είπε: “Ο τελικός είναι διαφορετικός αγώνας. Δεν αλλάζει ο στόχος που έχω θέσει εδώ και καιρό κι έχει να κάνει κυρίως με την υπεράσπιση του χρυσού μεταλλίου, αλλά και την επίτευξη μιας μεγάλης επίδοσης. Θα κάνω κάποιες αλλαγές στη φόρα μου και θα βγάλω το μεγάλο άλμα. Θεωρητικά είναι ένας εύκολος τελικός, ωστόσο για να αποδώσω σωστά χρειάζεται να το νιώθω κιόλας και να μην είμαι όπως σήμερα”.

Ο Τεντόγλου θα επιδιώξει να γίνει ο τέταρτος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος που υπερασπίζεται το χρυσό του μετάλλιο στο αγώνισμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή